Nieuws

Het kaartseizoen 2014 gaat weer beginnen.

Het kaartseizoen 2014 gaat weer beginnen.

Maandag, 11 augustus 2014

het Kwajongen gaat weer van start en wel op. Zaterdag 27 September. Zaterdag 18 Oktober. Zaterdag 22 November. Zaterdag 13 December. De datums voor 2015 zullen nog bekend gemaakt worden. Veel kaart genot namens het bestuur van H.S.V De edelkarper.

Lees verder

Voorronde jeugd 2014

Voorronde jeugd 2014

Dinsdag, 17 juni 2014

Afgelopen weekeind heeft het jeugdlid Keanu Franssen deelgenomen aan de voorronde van de jeugdselectie voor het Nederlandlands kampioenschap in Schinveld, Keanu wist met 1239 gram de eerste plaats bij de C-jeugd te behalen. Dit is een prachtig resultaat en het bestuur wil hem daarom van harte feliciteren, en Keanu heel veel succes wensen bij de selectie in Roermond.

Lees verder

Begin herstelwerkzaamheden aan de LTM Vijver

Begin herstelwerkzaamheden aan de LTM Vijver

Vrijdag, 13 juni 2014

Op maandag 16-06-2014 zal de Gemeente Heerlen beginnen met de herstel werkzaamheden aan de nieuwe oever bescherming in het kanaaltje van de LTM Vijver. Langs deze weg willen wij een ieder waarschuwen voor de gaten achter de nieuwe beschoeiing, de mogelijkheid bestaat dat er dicht langs de beschoeiing weer nieuwe gaten ontstaan. Dus let heel goed op waar U loopt, maak gebruik van het andere gedeelte van de vijver totdat de beschoeiing gerepareerd is. Deze waarschuwing is voor uw eigen bestwil/gezondheid. Namens het Bestuur van HSV De Edelkarper i.s.m de Gemeente Heerlen.

Lees verder

Foto's van het Parkfeest 2013

Foto's van het Parkfeest 2013

Dinsdag, 10 september 2013

Ondanks de slechte start van de dag (regen) mogen wij toch wel zeggen, dat het een geslaagde dag is geweest. Waarvoor een bedankje aan onze vrijwilligers zonder onze vrijwilligers was deze dag zeker niet mogelijk. (zie knop Foto's)

Lees verder